Ellinore Lövgren Hallin

Ålder: 18 år

Bor: Västerås

Hemmabacke: Jag har genom åren åkt som mest i Sälen, det var där jag tog mina första svängar men de senaste åren har det allra mest blivit nere i Alagna Valsesia, Monterosa berget. Där känns berget som hemma.

Favoritberg: Det måste bli Monterosa. Där finns allt, högalpin miljö, branta berg, sagolika offpist åk med mycket fallhöjdsmeter och självklart det bästa hänget.

Bästa åket: Jag glömmer aldrig mitt första åk i Malfatta i Alagna. Insteget kräver repelering 30m ner och efter öppnar sig ett stort fält med underbar puderåkning. Jag minns det så tydligt för det var ett av mina första stora riktiga freeride åk och vägen ner var ren eufori.

Vem är du: Jag är en sjukt glad och sportig tjej som har många bollar i luften men inte tackar nej till nya utmaningar. Älskar skidåkning och allra mest freeride. Det är nånting speciellt med att sätta på stighudar och ”earn your turns” som man brukar säga. 😀 Förutom skidåkningen håller jag även på med boxning där jag tävlar och är med i Svenska junior landslaget.

På sommaren.. Under sommaren sommarjobbar jag för att kunna åka så mycket skidor som möjligt under vintern. Jag har nyligen också börjat klättra så jag försöker hitta så många bra ”berg” som möjligt att träna på. Utöver det kör jag givetvis på med boxningen.  

Vad gillar du med Bluebirdoptics: Jag gillar hur smidigt och enkelt det är att byta lins. Det är perfekt när vädret varierar mycket och det går både fort och enkelt. Jag älskar också att det är svenskt och är sjukt stolt att vara en del av det.

Favoritlins på våra goggles: Favoritlinsen är Aurora Pink. Jag tycker det är dom bästa all-round linserna som fungerar bra i alla väder. Sen är dom ju supersnygga!

På vilka sociala nätverk kan man hitta dig: Man hittar mig främst på Instagram under namnet @ellinorelovgrenn