Villkor

Betalning via Ecster:

Vi samarbetar med Ecster som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning, kortbetalning och Swish genom e-handelskassan Ecster Pay. 

Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på ”Genomför köp” accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig.

Villkor för delbetalning

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

Fakturavillkor

Kortbetalning

Vi erbjuder kortbetalning med Visa, Mastercard och Maestro. Ingen avgift tillkommer för betalning med kort.

Villkor för kortbetalning

Swish

Är du ansluten till Swish kan du betala via din Swish-app. Öppna upp appen i din mobila enhet och godkänn betalningen med ditt Mobila BankID.
Efter genomfört köp dras pengarna direkt från ditt bankkonto. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till samma konto.

Information om ångerrätt

”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

Returer:

När du får hem din produkt, öppna försiktigt och när du vet att du vill behålla produkten då kan du slita sönder kartongerna så mycket du vill. 🙂

Om du däremot ångrar ditt köp och vill lämna tillbaka varan, lägg då tillbaka den som den låg och kontakta info@bluebirdoptics.se för mer info.

En retur förutsätter dock att emballage och varan är oanvänd och i samma skick som vid mottagande. Du har 30 dagars öppet köp och ångerrätt

Vid eventuell retur står du själv för frakten.

Företagsinfo:

Steezey AB

556890-8619

Borlänge

Sweden

Innehar F-Skattsedel

Registrerad vid Falu Tingsrätt

Är det några andra problem eller frågor är det bara att höra av sig till info@bluebirdoptics.com så löser vi det 🙂

Personuppgiftshantering

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som adress, namn, telefonnummer samt e-post. Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera produkten, kontakta dig angående din order, och slutföra vårt avtal med dig.

Vi har fått dina uppgifter från beställningen du har gjort på bluebirdoptics.se/bluebirdoptics.com. Vi samlar bara in de uppgifter vi behöver för att slutföra beställningen och leverera din vara. Dina uppgifter kommer att sparas i högst 7 år eller så länge bokföringslagen kräver. 

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast med fraktbolaget för att kunna leverera din vara. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Steezey AB. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@bluebirdoptics.com