Ny Hemsida

Nu är den här! Vår nya hemsida och vad roligt att just du har hittat hit 🙂

Vi släpper allt nytt, nya Aurora i massa spännande färger och nu säljer vi även alla linser separat för er som redan har en Aurora modell! Vi kommer även inom kort släppa massa nya solglasögon.

Vi känner att vi nu tar klivet från en mindre webbshop med ett fåtal produkter till något nytt fräscht med många fler valmöjligheter för våra kunder. Vi öppnar även upp shoppen för ordrar från hela världen och dessutom har vi nu fri frakt till alla länder!

Vad passar inte bättre än att göra allt detta i samband med en helt ny hemsida, stora, härliga och inspirerande bilder blandas med färgglada produkter. Nu har vi produkter som passar alla, vem du än är ska du kunna hitta något du gillar i vår nya webbshop!

Än en gång stort välkommen hit! Ta gärna och kolla runt bland våra nya spännande produkter 🙂

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *