Bluebird solglasögon 2019

Snart är dom i Sverige!

I år har vi satsat på många olika modeller i massa nya färger för att du som kund ska kunna hitta nått som du gillar, självklart kommer vi ha de flesta modeller med en clean svart lins men vill du sticka ut och verkligen lysa i sommar finns många härliga färger att välja på!

Sommaren har verkligen visat att den är taggad i år med temperaturer upp runt 20 grader redan i april.

Vi fick vår leverans något fördröjd då vi verkligen ville ta fram det absolut bästa och snyggaste modellerna till sommaren, men kom ihåg att den som väntar på nått gott kan definitivt göra det då Bluebirds nya glajjer kommer snart 😉

Just nu siktar vi på säljstart första veckan i maj men har vi tur kommer dom upp på sidan lite tidigare. Hoppas ni är lika taggade på sommaren och våra nya solbrillor som vi är!!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *