Nästa års Aurora är här!

Vi har fått in de nya färgerna av Aurora och istället för att sitta och vänta så finns dom redan nu att köpa för er som vill ha det senaste först av alla!

Hela nio nya färgkombinationer finns i shoppen, och för er som redan har ett par Aurora så säljs samtliga linser löst. Fri frakt gäller på alla våra produkter till hela världen så de priser som står gäller, inga tråkiga överraskningar i kassan 🙂

Vi har linser för alla väder och en ny ljusare rosa lins ingår när du köper en komplett goggle! Perfekt när snöstormen rullar in eller dimman eller kvällsåkningen för den delen.

Se till att kolla in dom nya Aurora och hitta din favorit, säkra ditt par redan idag så du är redo för nästa åkdag, en spontan alpresa? En tur till Norge för lite sommaråkning kanske? Eller bara vara riktigt redo för nästa vinter!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *